Parastase si pomeni Orsova

Catering Tropical

Parastase si pomeni Orsova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Parastase si pomeni Orsova: Catering Tropical.

Despre Noi

parastase orsova

Hostelul Tropical este situat convenabil intr-un cadru placut si linistit, in partea de nord-vest a orasului Drobeta-Turnu Severin, fiind ideal atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei aflati in vacanta.

Catering Tropical organizeaza parastase la restaurantul propriu sau la domiciliu, fie mese de pomenire cu servire individuala la portie sau tip bufet suedez pentru mesele de comemorare, fie putem asigura pachete pentru pomeni.

mese de pomenire orsova

CATERING PARASTAS-POMENI

Va punem la dispozitie experienta noastra in catering parastas si comemorari. Mancarea este preparata in restaurantul nostru, unde puteti servi masa sau putem livra la locul parastasului; va stam la dispozitie incercand astfel sa va scapam de grija cumparaturilor, gatitului si servitului la masa.

organizare pomeni orsova

Meniul de parastas poate fi modificat in functie de gusturile dumneavoastra si in functie de obiceiurile si traditiile pe care doriti sa le respectati.

meniu parastas orsova

Mesele de pomenire se organizeaza:

  • ziua a treia
  • ziua a noua
  • ziua a patruzecea
  • la un an
  • in fiecare an pana la sapte ani

In restaurantul hotelului se pot servi atat preparate cu specific romanesc, cat si preparate internationale.